Carglass samarbejde

Har du fået en glasskade på din bil?

Har du fået en glasskade på din bilrude og har du en kaskoforsikring på bilen, så behøver du ikke anmelde skaden til os, før skaden udbedres.

Lokal Forsikring samarbejder med Carglass og Dansk Bilglas, hvor du både kan få repareret stenslag eller udskiftet ruden, enten hos dig

eller på et af deres værksteder. Alt du skal gøre er at oplyse Lokal Forsikring som dit forsikringsselskab, hvorefter de tager sig af papirarbejdet.

Book en tid hos Dansk Bilglas her eller ring på telefon 96 25 21 97

Book en tid hos Carglass her eller ring på telefon 43 22 99 96

Hvis du har kaskoforsikring hos Lokal Forsikring, er reparation af stenslag gratis.

Hvis din rude skal udskiftes, skal du betale den selvrisiko, som fremgår af din police, medmindre du har tegnet en friskadedækning. Har du det, er din selvrisiko ved udskiftning kun på 1.000 kr.

(Bemærk, at skader på glastage ikke er omfattet af friskadedækningen, men af kaskoforsikringen. Ved skader på glastag vil der derfor altid gælde den selvrisiko der fremgår af din police.

Selvrisikoen vil blive opkrævet på en særskilt opkrævning, der sendes til din e-Boks og opkræves ikke via PBS som dine øvrige betalinger i Lokal Forsikring.

Dine fordele ved at vælge Carglass eller Dansk Bilglas

  • Du vælger selv, om de skal komme til dig, eller om du tager ind på et af deres værksteder. Har du en bil med assisterende styresystemer eller sensor i f.eks. forruden, er mobilt rudeskift ikke muligt, da styresystemer og sensorer kan kræve kalibrering på et fysisk værksted.  Undersøg med reparatøren om din rude skal kalibreres.
  • Ruden bliver kun skiftet, hvis glasskaden ikke kan repareres.
  • Ruden er altid af samme standard, som den bilfabrikkerne bruger.
  • Kalibrering sker efter bilfabrikkernes forskrifter.

Gode råd ved glasskade

  • Hvis du har fået et stenslag i din bilrude, så sørg for hurtigt at afdække den med et lille gennemsigtigt klistermærke eller et stykke tape, for at undgå skidt og snavs i stenslaget. Du kan hente klistermærker til beskyttelse af stenslag på et af vores kontorer.
  • Få repareret stenslag hurtigst muligt for at undgå, at ruden revner. Det kan f.eks. ske ved, at der kommer vand i stenslaget. Hvis det fryser, udvider vandet sig, hvilket øger presset på ruden, der ofte vil revne.
  • Det er lovligt at køre med stenslag, så længe de ikke sidder i synsfeltet, men skaden bør udbedres hurtigst muligt.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.