Hvem håndterer din skade efter weekendens voldsomme vejr?

Stormflodsskade

Har du en skade på din bygning eller dit indbo efter en stormflod, skal du starte med at anmelde det hos Naturskaderådet.

Når skaden er anmeldt til Naturskaderådet, kan vi oplyse, at for Lokal Forsikrings kunder, er det vores samarbejdspartner Taksator.nu, der hjælper Naturskaderådet, med at opgøre skaderne på Naturskaderådets vegne.

Har du brug for at komme i kontakt med Taksator.nu, kan dette ske til Cheftaksator Tage Overgaard, på mail tage@taksator.nu, eller mobil 29253125. Bemærk venligst at der er rigtig travlt, da mange borgere er ramt af hændelsen, og der derfor kan være svartid hos Taksator.nu

Skade på køretøj

Er din bil eller campingvogn blevet skadet i forbindelse med uvejret, skal du anmelde det direkte til os via vores hjemmeside - Klik her

Stormskade

Har du i forbindelse med uvejret fået en stormskade, skal du anmelde det direkte til os via vores hjemmeside – Klik her

Du kan læse mere om stormflod her og gode råd efter en storm her 

Når Danmark har været ramt af et voldsomt uvejr som storm og stormflod, betyder det som oftest, at vi får meget travlt i vores skadeafdeling. Du må derfor forvente længere ventetid på at komme igennem til os, og også en længere sagsbehandlingstid. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at dokumentere alle skader på billeder og eventuelt video, som du kan videresende til os. Smid ikke nogen ødelagte genstande ud, før du har været i kontakt med os og har aftalt det videre forløb. Nogle gange, er der tale om så store skader, at vi er nødt til at sende en taksator ud, for at vurdere opgørelsen af skaden på din bolig.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.