Med UngLokal kan du føle dig tryg når du er flyttet hjemmefra

20% af de unge har ikke en indboforsikring og 25% har ikke en ulykkesforsikring.

Ofte flytter unge hjemmefra i forbindelse med studiestart, og i slutningen af juli måned fik 61.382 unge tilbudt en optagelse på en videregående uddannelse.

At flytte hjemmefra er en stor ting i sig selv, og med det følger der også et stort ansvar. Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med studiestart, og i flytterodet og spændingen glemmer de unge ofte de vigtige ting som at tegne de nødvendige forsikringer.

Forsikring er et sikkerhedsnet

Forsikring er et sikkerhedsnet som hjælper, hvis der sker noget uventet. Det kan hjælpe hvis dine ting går i stykker eller bliver stjålet. Det kan også hjælpe dig, hvis du kommer til skade eller får ødelagt andres ting. En forsikring betyder nemlig, at du ikke står alene med regningen selv.

Du ejer mere end du selv tror 

Ofte handler det om, at unge ikke tror, at de har mange værdigenstande og derfor ikke ser en forsikring som en nødvendighed. Men de fleste har udover en dyr computer, telefon og cykel, også tøj og møbler. Og det kan være dyrt at erstatte, hvis uheldet er ude. Det kan i hvert fald være svært at dække nyt på et SU-budget.

UngLokal- prisvenlig forsikring på SU

UngLokal er en nem, attraktiv og overskuelig forsikringspakke for unge. UngLokal er målrettet til dig, der er mellem 18-26 år og indeholder de vigtigste elementer for unge som indbo-, ulykkes- og ansvarsforsikring og har en lavere selvrisiko end normalt.

 

Ønsker du at vide mere om vores fordele ved at være ung kunde i Lokal Forsikring?

Læs mere om UngLokal

https://lokal.dk/privat/forsikringer/unglokal

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.