Forsikring af

Landbrugsmaskiner

I det moderne landbrug er der mange store og dyre maskiner. En god forsikring af dine landbrugsmaskiner er vigtig, således uforudsete skader ikke går ud over det økonomiske resultat.
En kaskoforsikring kan omfatte landbrugsdriftsudstyr, som eksempelvis traktorer, mejetærskere og andre såvel selvkørende som ikke selvkørende maskiner til brug i din landbrugsvirksomhed.
Erstatningsansvar kan medføre et økonomisk tab for landbrugsvirksomheden, specielt i tilfælde af alvorlig personskade. Derfor er det afgørende, at være sikret mod erstatningskrav med en motoransvarsforsikring.

Forsikring for landbrugsmaskiner kan omfatte

Ansvar
Dækker erstatningsansvar for skader på andre personer eller deres ting, der sker ved landbrugsmaskinens brug som køretøj.
Kørselskasko
Dækker skade opstået ved kørselsuheld på den forsikrede maskine eller det forsikrede redskab.
Maskinkasko
Dækker direkte skade, som følge af pludselig og uforudsete opstående konstaterbare fysiske skader, på den forsikrede maskine eller de forsikrede redskaber.

Få rådgivning af vores landbrugsassurandører

Vores landbrugsassurandører er uddannede indenfor forsikring, og har mange års erfaring med forsikringer til landbruget. Vores landbrugsassurandør kan, sammen med dig, gennemgå din maskinpark og sørge for, at dine landbrugsmaskiner bliver korrekt forsikret.


Find din landbrugsassurandør

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.